EazzyPark kortingscode: 10% korting in juli 2024 (2024)

Table of Contents
Ontvang iedere EazzyPark kortingscode via de nieuwsbrief Profiteer van de GRATIS shuttle service van EazzyPark EazzyPark voordeel: GRATIS wijzigen van je boeking Parkeer vlakbij het vliegveld al voor maar €47,- via EazzyPark Parkeer in de buurt van het vliegveld voor slechts €50,- per dag bij EazzyPark Profiteer vandaag van de GRATIS EazzyPark services Betaal slechts €60,- voor reinigingen bij EazzyPark GRATIS wijzigen van je reservering bij EazzyPark Reserveer parkeerplekken meteen al voor maar €50,- per dag bij EazzyPark Profiteer van GRATIS EXTRA services bij EazzyPark Gebruik de Eazzypark valet service al voor minder dan €60,- Ontvang nu 15% korting middels deze EazzyPark kortingscode Activeer deze EazzyPark kortingscode voor 10% korting op parkeren Zet je auto een week lang weg al voor maar €120,- bij EazzyPark Recent verlopen EazzyPark kortingscodes, soms werken ze nog! Minder dan €150,- voor parkeerplekken bij het vliegveld met EazzyPark Zet je auto al voor slechts €80,- bij met EazzyPark Parkeer in de buurt van Eindhoven Airport al voor minder dan €60,- bij EazzyPark Zet je auto bij Schiphol voor maar €50,- bij EazzyPark Ontvang nu GRATIS extra services bij je EazzyPark parkeerplek Parkeer met 15% korting middels de hoogste kortingscode van EazzyPark Dankzij deze tips pak je nog meer korting bij EazzyPark Lees de nieuwsbrief voor extra korting Wijzig je EazzyPark reservering helemaal gratis Gratis continue bewaking van je auto Over EazzyPark Volg deze stappen voor het gebruik van een EazzyPark code Dit maakt parkeren via EazzyPark nóg interessanter Reken je parkeerplek eenvoudig af Download de gratis app van EazzyPark Geen wachttijd dankzij de QR-code Profiteer van extra services bij EazzyPark Tien weetjes over parkeerplekken reserveren via EazzyPark Nieuws References

10%korting

Geverifieerd

Ontvang iedere EazzyPark kortingscode via de nieuwsbrief

38 gebruikt

Pak deze korting

Gratisactie

Geverifieerd

Profiteer van de GRATIS shuttle service van EazzyPark

Pak deze korting

Gratisactie

EazzyPark voordeel: GRATIS wijzigen van je boeking

Pak deze korting

€47actie

Parkeer vlakbij het vliegveld al voor maar €47,- via EazzyPark

18 gebruikt

Pak deze korting

€50actie

Parkeer in de buurt van het vliegveld voor slechts €50,- per dag bij EazzyPark

Pak deze korting

Gratisactie

Profiteer vandaag van de GRATIS EazzyPark services

Pak deze korting

Gratisactie

GRATIS wijzigen van je reservering bij EazzyPark

Info

Tot 24 uur voor vertrek.

Pak deze korting

€50actie

Reserveer parkeerplekken meteen al voor maar €50,- per dag bij EazzyPark

Pak deze korting

Gratisactie

Profiteer van GRATIS EXTRA services bij EazzyPark

Pak deze korting

€60actie

Gebruik de Eazzypark valet service al voor minder dan €60,-

Pak deze korting

15%korting

Geverifieerd

Ontvang nu 15% korting middels deze EazzyPark kortingscode

Kortingscode

Info

Geldig op parkeren bij Eindhoven Airport.

Bekijk code

€120actie

Geverifieerd

Zet je auto een week lang weg al voor maar €120,- bij EazzyPark

Pak deze korting

Recent verlopen EazzyPark kortingscodes, soms werken ze nog!

€150actie

Geverifieerd

Minder dan €150,- voor parkeerplekken bij het vliegveld met EazzyPark

Pak deze korting

€80actie

Geverifieerd

Zet je auto al voor slechts €80,- bij met EazzyPark

Pak deze korting

€60actie

Geverifieerd

Parkeer in de buurt van Eindhoven Airport al voor minder dan €60,- bij EazzyPark

Pak deze korting

€50actie

Geverifieerd

Zet je auto bij Schiphol voor maar €50,- bij EazzyPark

Pak deze korting

Gratisactie

Geverifieerd

Ontvang nu GRATIS extra services bij je EazzyPark parkeerplek

Pak deze korting

Parkeer met 15% korting middels de hoogste kortingscode van EazzyPark

Wanneer je goed je best hebt gedaan om je vakantie zo voordelig mogelijk te boeken, wil je niet ineens voor torenhoge parkeerkosten komen te staan. Gelukkig is daar EazzyPark die je weleens een kortingscode aanbiedt zodat je je auto veilig en tegen een scherpe prijs bij het vliegveld kunt parkeren. In het verleden heeft zo'n actiecode je wel 15% korting opgeleverd. Zo kun je zorgeloos van je vakantie genieten.

Dankzij deze tips pak je nog meer korting bij EazzyPark

Lees de nieuwsbrief voor extra korting

Ben je nogal reislustig, dan weet je dat reizen niet goedkoop is. Dit geldt niet alleen voor de vliegtickets en het boeken van een accommodatie, maar zeker ook voor de parkeerkosten. Mis daarom geen enkele korting op dit vlak door je aan te melden voor de online nieuwsbrief. Zijn er veranderingen of nieuwtjes te melden op het gebied van parkeren, dan blijf jij op de hoogte door middel van deze nieuwsbrief. Is er een kortingscode beschikbaar of kun je door middel van een bepaalde actie of aanbieding korting krijgen op het parkeren, dan mis jij dat nieuws niet. Je meldt jezelf eenvoudig aan via de website en je kunt je ook zo weer afmelden wanneer je dat wil.

Wijzig je EazzyPark reservering helemaal gratis

Vooral wanneer je op reis gaat, is het handig om zoveel mogelijk dingen van tevoren vast te leggen. Maak daarom je reservering bij EazzyPark gerust al een tijdje van tevoren. Je hoeft hierbij niet bang te zijn voor extra kosten als je onverwachts toch iets moet wijzigen. Dat kan bij EazzyPark.nl namelijk helemaal gratis. Zo kun je bijvoorbeeld je parkeertijd zonder kosten wijzigen als je vlucht later blijkt te vertrekken. Doe dit wel tot 24 uur van tevoren.

Gratis continue bewaking van je auto

Kom je terug van vakantie of van zakenreis, dan verwacht je je auto natuurlijk heelhuids terug. Gelukkig verzekert EazzyPark je van een continue bewaking, want het parkeerterrein wordt 24/7 in de gaten gehouden door middel van bewakingscamera's. Daarnaast wordt de auto van alle kanten gefotografeerd als je deze naar het parkeerterrein brengt. Kom je je auto weer ophalen, dan kun je op deze manier eenvoudig checken of je voertuig nog in exact dezelfde staat verkeert.

Over EazzyPark

EazzyPark kortingscode: 10% korting in juli 2024 (1)

Hoewel reizen op zich al stressvol genoeg is, kan het parkeren bij luchthavens er nog een schepje bovenop doen. Er is echter een bedrijf dat al jouw zorgen doet verdwijnen nadat jij jouw auto bent uitgestapt. EazzyPark is namelijk een voordelige parkeerservice, die sinds 2014 te boeken is bij Eindhoven Airport en sinds 2020 ook bij Schiphol dienstdoet. Je hebt de keuze om jouw auto zelf op een beveiligde parkeerplaats te stallen, of om de auto erheen te laten brengen door middel van een valet. Deze parkeerplaatsen van EazzyPark.nl worden 24/7 bewaakt en de ritinformatie wordt daarnaast nauwkeurig bijgehouden. Transparantie en veiligheid staan dan ook hoog in het vaandel bij het bedrijf, en dat wordt ook gewaardeerd de klanten die van de parkeerservice gebruikmaken. Wil jij dus écht zorgeloos beginnen aan jouw vakantie? Parkeer dan via EazzyPark.

Ga naar eazzypark.nl

of bekijk alles in

Volg deze stappen voor het gebruik van een EazzyPark code

EazzyPark kortingscode: 10% korting in juli 2024 (2)

  1. De bijkomende kosten van op reis gaan, zoals de parkeerkosten bij het vliegveld, kunnen vrij hoog oplopen. Dan is het in ieder geval mooi meegenomen dat je een vouchercode kunt inzetten op EazzyPark.nl. Hiermee pak je namelijk korting op de parkeerkosten. Lees dus snel verder hoe je op je reis kunt besparen met zo'n code.
  2. Begin met het maken van een online reservering op de website van EazzyPark. Vul hiervoor eerst in of je op Eindhoven Airport of Schiphol wil reserveren, selecteer daarna de aankomst- en vertrekdatum en klik dan op ''Bekijk prijs & reserveer''.
  3. Op de volgende pagina kies je of je gebruik wil maken van de valetservice of van een van de shuttleservices. Stel je juiste inlever- en retourtijd in en vul hieronder je gegevens in, zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Klik daarna op ''Volgende'' om door te gaan met de reservering.
  4. Heb je een EazzyPark kortingscode gevonden? Plak deze dan in het tekstbalkje met ''Persoonlijke code''. Je kunt in het geval van valetservice ook kiezen om je elektrische auto te laten opladen terwijl je op reis bent. Klik daarna op ''Volgende'' om naar de volgende stap te gaan.
  5. Kies nu of je, indien mogelijk, de autowasservice aan je reservering wil toevoegen. Vervolgens kies je aan de rechterzijde hoe je voor de parkeerkosten wil betalen. Dat kan bij EazzyPark met onder andere iDEAL, creditcard of PayPal. Als laatste kun je annuleringskostendekking aan je reservering toevoegen door dit vakje aan te vinken.
  6. Heb je alles ingevuld? Ga dan akkoord met de algemene voorwaarden en klik op ''Reservering voltooien''. Nu deze parkeerplek is geregeld, kun je je focussen op de rest van de vakantie!

Dit maakt parkeren via EazzyPark nóg interessanter

Reken je parkeerplek eenvoudig af

Bij EazzyPark.nl betaal je jouw reservering zoals jij dat wil. Je kunt kiezen uit iDEAL, creditcard, PayPal of SOFORT Banking. Ook met buitenlandse rekeningen kun je gemakkelijk betalen. In dat geval kies je voor Bancontact of Giropay. Vergeet niet om goed te checken of je niet een eventuele kortingscode kunt inzetten, voordat je de betaling afrondt. Zo weet je zeker dat je jouw parkeerplek extra voordelig kunt boeken.

Download de gratis app van EazzyPark

Wist je dat je van veel voordelen kunt profiteren als appgebruiker van EazzyPark? Je downloadt deze app gratis in de App Store of via de Google Play Store. Je weet dan zeker dat er een plek beschikbaar is voor jouw auto, want EazzyPark houdt altijd parkeerplekken vrij voor de appgebruikers. Ook zien de medewerkers precies wanneer je bent geland. Je hoeft niet meer te bellen, want zij zetten dan meteen de auto voor je klaar. Ook als je aankomt, zien de medewerkers wanneer je aan komt rijden, zodat je ook dan meteen geholpen kunt worden.

Geen wachttijd dankzij de QR-code

Reizen betekent vaak veel wachten. Je weet dat dit erbij hoort als je het vliegtuig pakt. Het is dan een groot voordeel als je in ieder geval snel je auto hebt. Door de handige QR-code in de app van EazzyPark te gebruiken, kun je gelukkig snel zelf je sleutel opvragen. Voor het geval dat er iets mis gaat met de robotarm tijdens het overhandigen van je sleutel, is er ook altijd nog een medewerker aanwezig.

Profiteer van extra services bij EazzyPark

Bij EazzyPark kun je niet alleen profiteren van handig parkeren nabij het vliegveld, maar ook gebruikmaken van extra services. Terwijl jij je auto toch niet nodig hebt, kun je deze bijvoorbeeld laten voorzien van een extra servicebeurt. Je kunt kiezen uit verschillende beurten waarbij je auto onder meer wordt gereinigd en gepolijst. Kom jij terug op het vliegveld, dan is je auto weer als nieuw. Dat bespaart je op een later moment een ritje langs de garage. Als je deze dienst wil gebruiken, kun je dit tijdens je boekingsproces aanvinken.

Tien weetjes over parkeerplekken reserveren via EazzyPark

De parkeerterreinen bij Eindhoven Airport en Schiphol zijn beveiligd met bewakingscamera's en volledig omheind, je kunt je auto er dus met een gerust hart achterlaten.

Dankzij de valetservice van EazzyPark kun je je auto afleveren tegenover de vertrekhal van Eindhoven Airport en sta je binnen drie minuten in de vertrekhal.

Je kunt je reservering afronden middels de volgende betaalmethoden: creditcard, iDEAL en Bancontact.

Bij EazzyPark kun je tot wel 24 uur van tevoren je reservering kosteloos wijzigen of annuleren.

Terwijl je op vakantie bent kun je tegen betaling je auto laten reinigen en polijsten door het personeel van EazzyPark.

Met een persoonlijk account van EazzyPark kun je gemakkelijk je reservering terugvinden, wijzigen en annuleren.

Je kunt via de reserveringsmodule op EazzyPark.nl binnen enkele minuten een parkeerplek met gewenste parkeerdata reserveren.

EazzyPark Eindhoven is zeven dagen per week geopend vanaf 4:30 uur, de vestiging bij Schiphol Airport is 24 uur per dag geopend.

Bij EazzyPark kun je gebruikmaken van de gratis shuttle service, waarmee je wordt opgehaald met een shuttlebus en naar de vertrekhal wordt gebracht.

Op basis van ruim twaalfduizend reviews scoort EazzyPark.nl een uitstekende 8,8, maar liefst 95% van de klanten beveelt het bedrijf aan.

Nieuws

Geen vakantiestress dankzij EazzyPark

Op vakantie gaan is hartstikke leuk, maar brengt vaak ook de nodige stress met zich mee. Heb je je paspoort ingepakt? Ben je online ingecheckt? En rijdt het openbaar vervoer naar het vliegveld wel? Om in ieder geval de stress over het vervoer te verminderen, kun je heel eenvoudig en voordelig een parkeerplaats boeken bij EazzyPark. Hierdoor kun je op je eigen tempo naar het vliegveld reizen, dichtbij de vertrekhal parkeren en zorgeloos aan je vakantie beginnen.

Regel je parking voor de zomervakantie

Ga je deze zomer heerlijk vertoeven in het buitenland en ben je van plan om met de auto richting Eindhoven Airport te komen? Dan is het verstandig om alvast je parkeerplaats te reserveren bij EazzyPark. Via deze parkeerservice krijg je namelijk de beste prijs op parkeerservice nabij de airport. Bovendien kun je direct mee met de shuttle bus, zodat jij en je bagage binnen enkele minuten bij de vertrekhal staan. Bovendien hoef je zo niet meer te rekenen op torenhoge prijzen, want jij hebt je parkeerplaats tegen de beste prijs gereserveerd.

Geniet van extra luxe

Wanneer je zeker niet vies bent van een beetje luxe, is de valet service van EazzyPark écht iets voor jou. Wanneer je voor deze service kiest, word je voor de deur van het vliegveld afgezet en later ook weer opgehaald. Voor je auto wordt intussen goed gezorgd: deze staat op een extra beveiligd terrein en dankzij de 360-scan weet je zeker dat je zonder schade weer naar huis gaat. Boek de valet service nu op EazzyPark.nl.

EazzyPark kortingscode: 10% korting in juli 2024 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 6317

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.